Kesäkuvis aikuiset

KESÄKUVIS AIKUISILLE 10.-12.7.2018 Klo 17.30-21.00

Voit ilmoittautua kesäkuviskurssille sähköpostilla: hennabypohjola@gmail.com tai puhelimitse 044 275 1176. Ilmoittautumisen jälkeen saat vastauksen oletko päässyt kurssille. Vahvistuksen yhteydessä ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan. Kurssimaksun voi maksaa myös tilille, ja kuitti siitä on näytettävä kurssin alkaessa. Lisätietoja maksusta löydät kurssikirjeestä.

Tässä vielä tiivistyskurssista:

IHANA, INSPIROIVA JA ILAHDUTTAVA! Nämä sanat kuvaavat kesäkuviskurssia, jolla opit kukkien piirtämisestä ja maalaamisesta.

Kurssi sisältää ohjauksen kukkien piirtämiseen ja maalaamiseen. Saat tietoa välineistä, väreistä ja papereista. Kurssilla opit erilaisia tekniikoita ja saat vinkkejä kukkapiirroksen ja -maalauksen luomiseen.

Kurssilla kerätään kukkia luonnosta, tehdään kukka-asetelma ja pohditaan sommittelun merkitystä kuvassa ja sitä, miksi työtä kannattaa luonnostella. Tutustumme kirjallisuuden kautta kukkataiteeseen, mikä antaa intoa työskentelyyn!

Perusmateriaalit sisältyvät kurssin hintaan – voit tuoda mukanasi myös omia työvälineitä kuten akvarellit ja pensselit. Työskentelemme pääsääntöisesti ulkona.

Kurssin hinta: 65 € (10,5h). Ryhmäkoko 10 opiskelijaa.

Jos sinulle herää kysymyksiä, ota yhteyttä – vastaan mielelläni.

Yhteistyöterveisin, Henna Pohjola