Kesäkuvis lapset 2018

ILMOITTAUTUMINEN KESÄKUVISKURSSILLE 2018

Hei! Voit ilmoittautua kesäkuviskurssille sähköpostilla: hennabypohjola@gmail.com tai puhelimitse 044 275 1176. Jokaiselle kesäkuviskurssille mahtuu 12 opiskelijaa. Ilmoittautumisen jälkeen saat vastauksen oletko päässyt kurssille. Vahvistuksen yhteydessä ilmoittautuminen on sitova ja saat laskun kurssista.

Alla tiivistys kurssista:

IHANA, INSPIROIVA JA ILAHDUTTAVA! Nämä sanat kuvaavat kesäkuviskurssia, jolla opit kukkien piirtämisestä ja maalaamisesta.

Kurssi sisältää ohjauksen kukkien piirtämiseen ja maalaamiseen. Saat tietoa välineistä, väreistä ja papereista. Kurssilla opit erilaisia tekniikoita ja saat vinkkejä kukkapiirroksen ja -maalauksen luomiseen.

Kurssilla kerätään kukkia luonnosta, tehdään kukka-asetelma ja pohditaan sommittelun merkitystä kuvassa ja sitä, miksi työtä kannattaa luonnostella. Tutustumme kirjallisuuden kautta kukkataiteeseen, mikä antaa intoa työskentelyyn!

Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan. Varaa mukaan pienet eväät ja vaatteet, mitkä saavat likaantua. Työskentelemme pääsääntöisesti ulkona. Kesäkuvis on suunniteltu 7-13-vuotiaille.

  • Elokuu:
    1.-3.8.2018 KLO 10-13.30

Kokoonnumme työtilassani Kumpulassa (Hki). Kurssin hinta: 55 € (10,5 h).

Kesäisin terveisin, Henna Pohjola