Nettisivujen toteutus

ETSITKÖ NETTISIVUJEN SUUNNITTELIJAA?

Teen nettisivuja, joita on helppo päivittää itse. Autan ulkoasun ja tekniikan kanssa: graafinen suunnittelu, WordPress ja hakukoneoptimointi samassa paketissa – tai tarvittaessa erikseen!

Nettisivut ovat tärkeä osa yrityksen imagoa, sillä usein ne ovat ensikosketus koko yritykseen. Siksi niiden ulkoasulla ja sisällöllä on merkitystä. Toimivat ja selkeät, yrityksesi näköiset nettisivut ovat tärkein käyntikorttisi.

Suunnittelen sinulle ja yrityksellesi tyylikkäät ja laadukkaat nettisivut yhdessä sovitun strategian mukaisesti ja liiketoimintasi vaatimuksia kuunnellen. Selkeä ja johdonmukainen rakenne takaa parhaan käyttäjäkokemuksen ja tehokkaan hakukonenäkyvyyden. Nettisivusi toteutetaan helppokäyttöiseen WordPress-julkaisujärjestelmään. Tällöin voit helposti lisätä sivuille uuden uutisen tai päivittää vaivattomasti teksti- ja kuvasisältöä. Responsiiviset nettisivut toimivat mutkattomasti kaikilla päätelaitteilla.


Nettisivupakettien hinnat

Nettisivujen hintaan vaikuttaa moni eri tekijä. Koska suunnitteluprosessi on monivaiheinen kokonaisuus, nettisivuston hintaa määrittää jo pitkälti se, miten paljon eri vaiheisiin panostetaan. Tutustu nettisivupaketteihin, niiden sisältämiin ominaisuuksiin ja hintoihin. Hinnat ovat esimerkkejä, ja pyytämällä saat juuri sinulle räätälöidyn ja yksilöllisen tarjouksen.

Edullinen nettisivupaketti hintaan 750 €. Nettisivupaketti sisältää responsiivisen sivuston, WordPress-julkaisujärjestelmän, teeman asennuksen pienillä muutoksilla One Page-mallin mukaisesti. Lisäksi yksi vapaavalintainen lisäosa, hakukoneoptimointi ja yhteydenottolomake.

Näyttävät nettisivut hintaan 1250 €. Nettisivupaketti sisältää responsiivisen sivuston, WordPress-julkaisujärjestelmän, teeman asennuksen yrityksen ilmeen mukaiseksi. Lisäksi 4-6 sisältösivua, joihin tuotat sisällön itse, sekä kaksi vapaavalintaista lisäosaa, hakukoneoptimointi ja yhteydenottolomake.

Yksilölliset ja tehokkaat nettisivut logolla hintaan 2300 €. Nettisivupakettiin kuuluu yrityksesi logon suunnittelu, responsiivinen sivusto, WordPress-julkaisujärjestelmä, jolla voit hallita sivustoa helposti itse – saat käyttökoulutuksen ja tuen. Lisäksi 6–8 sisältösivua omien tekstiesi ja kuviesi pohjalta sekä kolme vapaavalintaista lisäosaa, hakukoneoptimointi ja yhteydenottolomake.

Hintoihin lisätään alv 24 %


KAIKKI ALKAA SUUNNITTELUPALAVERISTA

Miten nettisivujen suunnittelu etenee?

Keskustellaan
Ensimmäiseksi keskustelemme toiminnastasi, tavoitteistasi, kohderyhmästäsi, suunnitelmistasi ja toiveistasi.
Tehdään suunnitelma
Suunnitelma toimii työn punaisena lankana, jonka avulla toteutan nettisivut ja pääsemme tavoitteisiin oikeassa aikataulussa. Työn sisältö ja sen toteutus määritellään suunnitteluprosessin aikana.
Tuotantovaihe
Aloitan työn ulkoasun suunnittelulla. Kun ulkoasu on toiveidesi mukainen, on toteutuksen vuoro.
Julkaisu
Korjausten ja viimeistelyn jälkeen työ on valmis.


Ota yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisesta yhteistyöstä, tai sovi aika ilmaiseen konsultointiin. Soita 044 275 1176 tai voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse: hennabypohjola@gmail.com

WordPress on käytetyin julkaisujärjestelmä koko maailmassa. Sivun alkuun.