Graafinen suunnittelu

SUUNNITTELUTYÖTÄ SYDÄMELLÄ

Tavoitteenani on antaa kohtuuhintaista, yksilöllistä ja laadukasta suunnittelupalvelua yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Työskentelen erityisesti yksinyrittäjien, pienten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Pystyn tarjoamaan mainostoimistojen palvelut huomattavasti huokeammalla hinnalla.

ULKOASUN SUUNNITTELU

Ulkoasun suunnittelu ei ole pikkujuttu. Yrityksen myönteinen, kiinnostava ja uskottava visuaalinen imago toimii käyntikorttinasi. Ulkoasu herättää aina tunteita ja mielikuvia, ja siksi on tärkeää, että sen suunnittelussa lähdetään liikkeelle perusasioista eli siitä, millainen yrityksesi haluaa olla ja miten yrityksesi haluaa viestiä. Visuaalinen suunnitelma tehdään yhdistämällä yrityksen arvot ja tavoitteet – se toimii suunnittelutyön punaisena lankana, jonka avulla toteutamme juuri sinun yrityksellesi oikeanlaiset graafiset sovellukset selkeäksi ja yhtenäiseksi visuaaliseksi kokonaisuudeksi, jolla erotut eduksesi.

Tarvitsetko apua painetun materiaalin luomisessa, joka erottuu joukosta ja tekee vaikutuksen? – Minä voin tehdä sen!

Visuaalisen ulkoasun merkitys on ratkaiseva. Suunnittelen sinulle logon ja värimaailman, ja valitsen sopivan kirjainlajin edustamaan ilmettäsi. Tarjoan paino- ja mainosmateriaalien suunnittelua: käyntikortit, kansiot, mainokset, flyerit, esitteet, bannerit, roll-upit, teippaukset, hinnastot, julisteet, menukortit, messuteltat ja muut painotuotteet. Ota yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisesta yhteistyöstä, tai sovi aika ilmaiseen konsultointiin. Soita 044 275 1176 tai voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse: hennabypohjola@gmail.com

Etsitkö nettisivujen suunnittelijaa?

Teen nettisivuja, joita on helppo päivittää itse. Autan ulkoasun ja tekniikan kanssa: graafinen suunnittelu, WordPress ja hakukoneoptimointi samassa paketissa – tai tarvittaessa erikseen! Lue lisää tästä linkistä.

Sivun alkuun.